Zažívate absurdné situácie, máte skúsenosti s výchovou detí alebo ste sa práve vrátili z exotickej dovolenky? O svoje zážitky sa môžete podeliť na našom webe.
Jeho ex

Jeho ex


Zaplietla som sa s mužom, ktorý to nemal úplne doriešené s ex.. Boli síce niekoľko rokov od seba, rozvedení, ale boli v denodennom kontakte, vraj kvôli deťom..(ani jeden vraj celý čas nemali iného partnera, on len nejaké úlety)…  Ja to, ako to majú medzi sebou, nevedela, všetko vyplávalo na povrch postupne.. Bolo mi divné, že mu volá skoro zakaždým, keď sme spolu,.. stále niečo potrebovala, čo „nevedela“ vyriešiť sama.. ale boli to maličkosti  , s ktorým fakt nemusela otravovať svojho ex, lenže ho mala ochočeného a bolo to najpohodlnejšie riešenie.. Vedela o mne..

s

Netuším, či so svojimi telefonátmi netrafovala schválne do tých chvíľok, kedy sme boli spolu… Zo začiatku, niekoľko mesiacov mi  to nevadilo, ale potom ma to začalo prerastať. Hoci mali v manželstve problémy, nespali už spolu a vraj sa strašne hádali a ona dosť pila a tak šli od seba.. tak ich symbióza, bola trošku neúmerná tomu, akú katastrofu vraj v manželstve mali… Že je u neho doma pri nejakej  spoločnej oslave jeho a detí atď., mi tajil,.. a ani mi na začiatku nepovedal, že spolu jazdia na nákupy, že spolu jazdia niekoľkokrát týždenne a cez víkendy na športové aktivity detí.. že sa vídajú aj inokedy, možno jej viezol nejaké veci  do práce atď.

s

Aj keď tvrdil, že všetko nič nerobí pre ňu, že to robí len pre deti. Dosť som s tým všetkým bojovala a on mi len pripomínal, že nič spolu nemajú a že sa musím zmieriť s tým, ako to majú nastavené.  Raz mi po niekoľkých mesiacoch nášho vzťahu povedal, že predsa všetko nebude meniť kvôli nejakej ženskej zo zoznamky… Aj keď práve nemal deti v týždni on, tak mu ich večne ex cpala a jemu to vždy prišlo v pohode, tým ale  zasahoval do našich spoločných chvíľok, ktorých aj tak nebolo dosť, kvôli mojej a jeho práci, kde sme sa dosť míňali časovo. Deti mi nevadili, mali ma rady, ale prišlo mi, že aj preto sa ma on snaží nejako udržať.